Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Villanyszerelő SOS Madárdomb

Villanyszerelő SOS Madárdomb


ELMÜ villanyszerelés Madárdomb övezetében
Villanyszerelő szakemberként akár azonnal vállalom a helyszínre érkezést – Madárdomb teljes területén és környékén Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik egyebek között: zárlat megszüntetése, kapcsolók cseréje, biztosíték cseréje. Mindenféle elektromos hibaelhárítás, garanciával, akár azonnali kiszállással. Biztosítéktáblák cseréje. Új hálózatok létesítése és meglévő hálózatok fejlesztése. Villanyszerelés Madárdomb övezetében.

 

Éjjel-nappali villanyszerelés Madárdomb régiójában


Villanyszerelő ügyelet bevásárlóközpontokban – szakértő villanyszerelés és hibaelhárítás szavatolva a munka minőségét. Ügyeleti villanyszerelés hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Villanybojlerek bekötése és javítása Madárdomb környékén. Tűzjelző hálózat kiépítése. Munkám jellemzői: villámgyors munkavégzés, minőség, korrekt ár!
Madárdombi villanyszerelő gyorsszolgálat

 

 

Villanyszerelés Madárdomb területén


Elektromos specialistaként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: elektromos gyorsszerviz üzletben Madárdomb övezetében, elektromos rendszerek átépítése és rutinszerű karbantartása Madárdomb vonzáskörzetében, új elektromos hálózatok megvalósítása.
Villanyszerelő Pestújhely
Villanyszerelés Madárdomb:
Elektromos hibakeresés, konnektorok cseréje, új hálózatok létrehozása Madárdomb övezetében. Lakás hibaelhárítás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok átvezetékezése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől
Kizárólag specialistával terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A vezetékek és automaták ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét az egyes áramkörök között. Az előírt földelés telepítése kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban lévő kábelezés csak védőcsövezésben engedélyezett. Pusztán egy fajta anyagú vezetékből szerelhető villany vezeték hálózat.

Valamennyi elektromos sorkapocs bekötését fontos ellenőrizni, mielőtt beépítésre kerül. Az összes műszaki telepítés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Nedves helyiségekben (dohos szuterén) ne vegyünk igénybe hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét előírás szerint villanyszerelő profi hajthatja végre. Nedves helyiségekben csak földeléssel ellátott dugaszoló aljzatokat alkalmazzunk. Tetőterekre még hatványozottabban érvényes, hogy lényeges a profi módon kivitelezett villanyszerelés.
Villanyszerelő gyorsszolgálat

 

 

Villanyszerelés Madárdomb környékén


Mit nyújtok villanyszerelő szakemberként? Villanyszerelő vizsgával rendelkezem, és több mint 10 éve ebben a szakmában dolgozom. Precízen megjelenek a munkaterületen. A nekem szánt munkát úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Hétvégén is számíthat rám, non stop. Korrekt díjszabással vállalok munkákat Madárdomb vonzáskörzetében.

Mit lehet tudni a tapasztalt mesterről?
1. A szakember internetes oldala érthető, informatív és bizalmat kelt az olvasóban.
2. A kapcsolati adatok könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap tippeket és tanácsokat nyújt.
4. Jutányos árak, valamint garancia vállalás az elvégzett tevékenységre.
5. Nyitvatartás feltüntetése.
6. Hozzáértő ember a telefonvonal másik végén.
7. A megbeszélt időben történő érkezés a munkaterületre.
8. Tiszta, gyors munka.
9. Számlaképes vállalkozás.
Villanyszerelés Madárdomb területén olcsó árakkal. Ünnepnapokon is számíthat rám.

Villanyszerelés fürdőszobában Madárdomb
A villanyszerelés már maga is felelősségteljes foglalatosság. Amennyiben a hibaelhárítást vizes helyiségekben kell végezni, akkor ez hatványozottan elmondható. A fürdőszobán kívül ide sorolható még a WC és a helyi viszonyoktól függően akár a szuterén is.

Azt ilyen jellegű munkára szigorú szabványok alkalmazandók, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre sorolják be a vizes területet. A fürdőbe csapófedeles konnektorokat használunk, amelyek növelik a biztonságot. Nem engedélyezett a hosszabbító alkalmazása, pusztán a gépek saját tápcsatlakozóját szabad földeléssel rendelkező dugaljba csatlakoztatni.
Vizesblokkban a hibaelhárítást adja át hozzáértő mesternek!

Nem az előírások szerinti bekötés következménye:
szakszerűtlen bekötés megszüntetése Pestújhely
Az áramütés következménye lehet akut biológiai hatás, amely járhat súlyos légzési paralízissel is. Nem érdemes játszani vele.

Villanytűzhely bekötése a konyhában
Az összes gyártmányú villanytűzhely előírás szerinti bekötését és beüzemelését vállalom. Ki szeretném emelni, hogy a villamos berendezések gyártói kizárólag szakképzett villanyszerelő által történő csatlakoztatás esetén szavatolja a működőképességet.
Electrolux villanytűzhely bekötése 220V Pestújhely
Amennyiben új villamos eszközöket vásárol otthonra, melegen ajánlott szakemberrel konzultálni, hogy házának villamos adottságai alkalmasak-e az új eszköz ellátására.

Fi-relé szerelése
A biztosítéktábla a fővezeték felől lényeges alkotóeleme otthona villamos hálózatának. Kifogástalan műszaki állapota lényeges a meghibásodások, rövidzárlatok és áramszünetek elkerülése céljából.
elosztószekrény bekötése Pestújhely
A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely óvja a teljes hálózatot a meghibásodással szemben. Az elavult vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát azonnal orvosolni kell!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása vészjósló következményekkel járhat, ezért szigorúan kerülendő!! A balesetveszély elkerülése érdekében bizonyos intervallum elteltével ellenőriztetni kell a biztosítéktáblát jól képzett szakemberrel.

Elektromos bojler bekötése

Új villanybojler jó működésének alappillére a szakszerű beüzemelés. Hosszú évek tapasztalata, hogy a házi barkácsolás már rengeteg problémát idézett elő a lakásokban a vízmelegítő nem előírás szerint végrehajtott csatlakoztatása miatt.
villanybojler biztonsági szelep bekötése Pestújhely
Az élet védelme érdekében és a vízmelegítő üzemidejének meghosszabbítása érdekében okosabban jár el, ha az elektromos bojler beüzemelését is villanyszerelőre bízza, ugyanis leéghet az elektromos hálózat egy nem szabályosan végrehajtott üzembe helyezés miatt. A üzembe helyezéshez szükséges kábelek keresztmetszetének és amperszámának ellenőrzése kiemelt jelentőségű tevékenység a szabványos üzembe helyezés.

A villanybojler jó hatásfokkal való üzemeltetése rendszeres karbantartást, elektromos felülvizsgálatot kíván!

 

 

Elektromos zárlatok hibakeresése


Az otthoni zárlatok mihamarabbi felderítése és elhárítása fejlett technológiájú berendezéseket és hozzáértést igényel. A hibák kizárása központi művelete a meghibásodás behatárolásának, és hogy tudjuk, hol lehet a hálózatban a hiba.

Volt már gondok forrása lépcsőházi kapcsoló. Hihetetlennek tűnhet, hogy mennyire összefüggenek a dolgok és a villamos hálózat egyes részei, illetve a fogyasztók.

A kapcsolók előírás szerinti beüzemelése sem elhanyagolandó feladat, mert ez is kihathat bizonyos hálózati fogyasztók elektromos eszközeinek üzemelésére vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki hibákra.

A vezetékek áthúzása sokszor igényelt szolgáltatás, amelyet nagy tapasztalattal, ennek köszönhetően gyorsan tudok végrehajtani.

Reménykedem abban, hogy a szakértelmet igénylő villanyszerelési feladatokat inkább szakemberre bízza, nyugodtan hívhat a nap 24 órájában, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ gyorsszolgálat szolgáltatásai Madárdomb környékén éjjel-nappal igénybe vehetők!