Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Villanyszerelő 0-24 Rákoshegy

Villanyszerelő 0-24 Rákoshegy


Sürgősségi villanyszerelés Rákoshegy régiójában
Villanyszerelő szakemberként akár azonnal vállalom a helyszínre érkezést – Rákoshegy teljes területén és környékén Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik többek között: megszakítók cseréje, kapcsolók cseréje, biztosítócsere. Mindennemű villamossági hibák megszüntetése, jótállással, villámgyors kiszállással. Kapcsolók cseréje. Új hálózatok kiépítése és meglévő hálózatok fejlesztése. Villanyszerelés Rákoshegy területén.

 

0-24 villanyszerelés Rákoshegy területén


Villanyszerelő ügyelet intézményekben – szakértő villanyszerelés és hibaelhárítás jótállással. Éjjel-nappali villanyszerelés hibaelhárítás a hét minden napján. Elektromos tűzhelyek bekötése és javítása Rákoshegy régiójában. Tűzjelző hálózat kiépítése. Munkám ismérvei: villámgyors munkavégzés, precizitás, elfogadható díjszabás!
Rákoshegyi Gyorsvillany Kft.

 

 

Villanyszerelés Rákoshegy területén


Profi mesterként vállalom az alábbi tevékenységeket: villamos rendszerek hibaelhárítása lakásban Rákoshegy övezetében, tápellátó rendszerek újjáépítése és rendszeres ellenőrzése Rákoshegy régiójában, új elektromos hálózatok kiépítése.
non stop villanyszerelő Rákoshegy
Villanyszerelés Rákoshegy:
Elektromos hibakeresés, konnektorok cseréje, új hálózatok kivitelezése Rákoshegy környékén. Társasház villanyszerelés. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok modernizálása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől
Szakemberrel terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A huzalok és automaták ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét a fogyasztók között. Az előírt földelés létesítése kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban futó kábelezés csak védőcsövezésben futhat. Csak egy anyagból készült kábelből létesíthető elektromos hálózat.

Minden elektromos sorkapocs bekötését kötelező ellenőrizni, mielőtt beszerelnénk. Valamennyi műszaki bekötés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Nedves helyiségekben (pl. fürdő) ne vegyünk igénybe hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét előírás szerint villanyszerelő szakember hajthatja végre. Nedves helyiségekben csak földeléssel rendelkező konnektorokat használjunk. Padlásterekre fokozottabban érvényes, hogy lényeges a kiváló minőségű villanyszerelés.
Villamos hiba elhárítása Rákoshegy

 

 

Villanyszerelés Rákoshegy környékén


Mit kínálok Önnek villanyszerelő szakértőként? Villanyszerelő vizsgával rendelkezem, és több éve ezen a területen dolgozom. Pontosan megjelenek a munkavégzés helyén. A nekem szánt munkát úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Ünnepnapokon is számíthat rám, a hét minden napján. Korrekt díjszabással vállalok munkákat Rákoshegy vonzáskörzetében.

Milyen az ideális villanyszerelő szakember?
1. A szakember honlapja átlátható, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és hasznos.
2. A kapcsolati adatok megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap tippeket és tanácsokat nyújt.
4. Megfizethető munkadíj, valamint garancia vállalás a munkára.
5. Nyitvatartás kiírása.
6. Szakértő akire lehet számítani.
7. A megbeszélt időben történő érkezés a munkaterületre.
8. Tiszta, gyors munka.
9. Szerelési dokumentáció biztosítása.
Villanyszerelés Rákoshegy környékén olcsó költségkerettel. Ünnepnapokon is számíthat rám.

Elektromos szerelés fürdőben Rákoshegy
A nagyfeszültségű hálózatok szerelése már maga is engedélyhez kötött tevékenység. Ha a műveleteket vizes helyiségekben kell végezni, akkor ez fokozottan ül. A fürdőszobán kívül ide tartozik még a WC és a házban uralkodó feltételektől függően akár a pince is.

A mostohább feltételek mellett végzett hibaelhárításra szigorú szabványok érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra csoportosítják a nedves helyiséget. A fürdőszobába csapófedeles aljzatokat javasolunk, amelyek fokozzák az érintésvédelmet. Szigorúan tiltott a hosszabbító alkalmazása, pusztán a gépek saját tápcsatlakozóját szabad földelt dugaljba csatlakoztatni.
Vizesblokkban a hibaelhárítást bízza gyakorlott szakemberre!

Nem az előírások szerinti munka következménye:
hibás villanyszerelés kijavítása Rákoshegy
Az elektromos áramütés hatása lehet égési sérülés, amely járhat súlyos szívleállással is. Az egészség nem játék.

Indukciós főzőlap bekötése a konyhában
Az összes márkájú villanytűzhely előírás szerinti elektromos hálózatra kötését és üzembe helyezését elvégzem. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a villamos eszközök gyártói csak végzettséggel bíró villanyszerelő által történő bekötés esetén nyújt garanciát.
Electrolux villanytűzhely bekötése 220V Rákoshegy
Amennyiben új elektromos eszközöket vásárol a házába, érdemes hozzáértő mesterembertől tájékoztatást kérni arról, hogy házának elektromos hálózatának jellemzői megfelelőek-e az újonnan vett készülék ellátására.

Kismegszakító karbantartása
A biztosítéktábla a fővezeték felől hangsúlyos része otthona elektromos hálózatának. Hibamentes műszaki állapota hangsúlyos a hibák, zárlatok és áramkiesések megakadályozása érdekében.
FI-relé bekötése Rákoshegy
A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és a FI-relé is, amely védi az egész hálózatot a meghibásodással szemben. Az elavult vagy nem jól kialakított (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát haladéktalanul át kell alakítani!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” nagyon kockázatos, ezért tilos!! A balesetveszély elkerülése érdekében bizonyos intervallum elteltével rutinellenőrzésnem kell alávetni a biztosítéktáblát megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberrel.

Villanybojler csatlakoztatása

Új villanybojler csöpögésmentes alapvető előfeltétele korrekt módon elvégzett beüzemelés. Tapasztalatból mondom, hogy a tulajdonosok “ügyeskedése” már rengeteg problémát idézett elő a háztartásokban a villanybojler hiányos beüzemelése miatt.
villanybojler biztonsági szelep bekötése Rákoshegy
Az élet védelme érdekében és az elektromos bojler üzemidejének kitolása végett jobb, ha a villanybojler csatlakoztatását is villanyszerelőre bízza, ugyanis tüzet is okozhat egy nem előírásszerűen végrehajtott csatlakoztatás miatt. A csatlakozó kábelek keresztmetszetének és terhelhetőségének felülvizsgálata lényeges tevékenység a szakszerű beüzemelés során.

A vízmelegítő hatékony működtetése időközi karbantartást, villamos felülvizsgálatot igényel!

 

 

Elektromos zárlatok gyors elhárítása


A lakásban keletkezett rövidzárlatok azonnali hibakeresése és mentesítése korszerű műszereket és hozzáértést igényel. A hibák kizárása lényeges művelete a hiba lokalizálásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát lépcsőházi kapcsoló. Néha érthetetlen, hogy mennyire kapcsolódnak a dolgok és az elektromos hálózat egyes részei, illetve a fogyasztók.

A konnektorok műszakilag megfelelő csatlakoztatása sem elhanyagolandó feladat, ugyanis ez is hatással lehet az egyes körök tápellátó eszközeinek funkcionálására vagy éppen az esetleges műszaki problémákra.

A lakás villanyszerelés gyakran igényelt tevékenység, amelyet nagy tapasztalattal, ezért gyorsan tudok elvégezni.

Bízom benne, hogy a szakértelmet igénylő villanyszerelési feladatokat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, ebben számíthat rám a nap 24 órájában, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ hibaelhárítás szolgáltatásai Rákoshegy övezetében éjjel-nappal igénybe vehetők!