Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ELMÜ regisztrált villanyszerelő Régiakadémiatelep

ELMÜ regisztrált villanyszerelő Régiakadémiatelep


Sürgősségi villanyszerelés Régiakadémiatelep környékén
Villanyszerelő mesterként akár azonnal vállalom a kiszállást – Régiakadémiatelep teljes területén és vonzáskörzetében Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik egyebek között: megszakítók cseréje, elosztók cseréje, biztosítócsere. Bármilyen jellegű villamossági hibák megszüntetése, garanciával, gyors kiszállással. Biztosítéktáblák cseréje. Új hálózatok létrehozása és meglévő hálózatok fejlesztése. Villanyszerelés Régiakadémiatelep környékén.

 

Ügyeleti villanyszerelés Régiakadémiatelep területén


Sürgősségi villanyszerelés intézményekben – szakértő villanyszerelés és hibaelhárítás szavatolva a munka minőségét. Ügyeleti ELMÜ hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Villanybojlerek bekötése és javítása Régiakadémiatelep régiójában. Tűzjelző hálózat kiépítése. Munkám jellemzői: villámgyors munkavégzés, minőség, megfizethető munkadíj!
Régiakadémiatelepi Gyorsvillany Kft.

 

 

Villanyszerelés Régiakadémiatelep vonzáskörzetében


Elektromos specialistaként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: elektromos gyorsszerviz intézményben Régiakadémiatelep területén, villamos hálózatok felújítása és rutinszerű ellenőrzése Régiakadémiatelep területén, új elektromos hálózatok telepítése.
non stop villanyszerelő Régiakadémiatelep
Villanyszerelő Régiakadémiatelep:
Zárlat megszüntetés, konnektorok cseréje, új hálózatok megvalósítása Régiakadémiatelep övezetében. Lakópark karbantartás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok újjáépítése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől
Kizárólag specialistával terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A huzalok és kismegszakítók ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk meg pl. egy társasház lakásai között. A szabványos földelés kivitelezése kötelező, és életet menthet. A falban lévő kábelezés csak védőcsövezésben futhat. Csakis egy fajta anyagú kábelből szerelhető villany vezeték hálózat.

Minden elektromos sorkapocs huzalozását kötelező ellenőrizni, mielőtt a hálózat része lesz. Valamennyi villamos szerelés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Nedves helyiségekben (pl. fürdő) ne csatlakoztassunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét előírás szerint villanyszerelő specialista hajthatja végre. Nedves helyiségekben csakis földeléssel ellátott dugaljakat alkalmazzunk. Padlásterekre fokozottabban igaz, hogy lényeges a profi módon kivitelezett villanyszerelés.
Villanyszerelő gyorsszolgálat

 

 

Villanyszerelés Régiakadémiatelep területén


Mit kínálok Önnek villanyszerelő mesteremberként? Villanyszerelő végzettséggel rendelkezem, és több éve ebben a szakmában tevékenykedem. Precízen megjelenek a munkaterületen. A rám bízott szerelést a lehető legnagyobb odaadással végzem. Ünnepnapokon is dolgozom, non stop. Megfizethető munkadíjért vállalok munkákat Régiakadémiatelep környékén.

Melyek a jó szerelő ismérvei?
1. A szerelő internetes oldala átlátható, informatív és bizalmat kelt az olvasóban.
2. A kapcsolati adatok könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap tippeket és tanácsokat ad.
4. Jutányos árak, illetve jótállás az elvégzett tevékenységre.
5. Nyitvatartás kiírása.
6. Szakértő .
7. Pontos kiérés a lakásba.
8. Gondosan elvégzett, célra törő tevékenység.
9. Számlaadás.
Villanyszerelés Régiakadémiatelep vonzáskörzetében jutányos költségkerettel. Ünnepnapokon is számíthat rám.

Villanyszerelés fürdőben Régiakadémiatelep
A nagyfeszültségű hálózatok szerelése már maga is engedélyhez kötött foglalatosság. Ha a műveleteket magas páratartalmú helyen kell végrehajtani, akkor ez fokozottan elmondható. A fürdőszobán kívül ide sorolható még a WC és a házban uralkodó feltételektől függően akár a pince is.

Ezekre a tevékenységekre szigorú szabványok alkalmazandók, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre bontják a nedves helyiséget. A fürdőbe csapófedeles dugaszolóaljzatokat alkalmazunk, amelyek biztosítják a biztonságot. Nem engedélyezett a hosszabbító csatlakoztatása, csak a berendezések saját hálózati csatlakozóját szabad földeléssel ellátott dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.
Vizesblokkban a szerelést bízza gyakorlott szakemberre!

Szakszerűtlen szerelés következménye:
szakszerűtlen bekötés megszüntetése Régiakadémiatelep
Az elektromos áramütés eredménye lehet akut biológiai hatás, amely járhat súlyos légzési paralízissel is. Nem érdemes játszani vele.

Villanytűzhely bekötése a konyhában
Az összes típusú villanysütő előírás szerinti elektromos hálózatra kötését és üzembe helyezését vállalom. Ki szeretném emelni, hogy az elektromos gépek gyártói kizárólag szakképzett villanyszerelő által történő csatlakoztatás esetén nyújt garanciát.
villanytűzhely bekötése Régiakadémiatelep
Amennyiben új villamos gépet vásárol a házába, érdemes szakemberrel konzultálni, hogy házának műszaki paraméterei megfelelnek-e az új eszköz ellátására.

Elosztószekrény karbantartása
A biztosítéktábla a fővezeték felől lényeges eleme a ház elektromos hálózatának. Hibamentes műszaki állapota központi kérdés a hibák, rövidzárlatok és áramkiesések elkerülése végett.
elosztószekrény bekötése Régiakadémiatelep
A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és a FI-relé is, amely védi a teljes hálózatot a tönkremenetellel szemben. Az elavult vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát azonnal orvosolni kell!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása életveszélyes, ezért szigorúan kerülendő!! A balesetveszély elkerülése érdekében bizonyos intervallum elteltével érdemes átnézetni a biztosítéktáblát egy szakemberrel.

Villanybojler szervizelése

Új villanybojler jó működésének feltétele az előírás szerinti csatlakoztatás. Sok-sok év mondatja velem, hogy a házi barkácsolás már rengeteg problémát okozott a lakóparkokban az elektromos bojler nem előírás szerint végrehajtott üzembe helyezése folytán.
villanybojler biztonsági szelep bekötése Régiakadémiatelep
Életvédelmi okokból és az elektromos bojler üzemidejének kiterjesztése végett optimálisabb megoldás, ha az elektromos bojler csatlakoztatását is villanyszerelőre bízza, mert tüzet is okozhat egy nem szabályosan elvégzett csatlakoztatás miatt. A beüzemeléshez szükséges vezetékek keresztmetszetének és amperszámának ellenőrzése lényeges művelet az előírásszerű beüzemelés során.

Az elektromos bojler hatékony működtetése időközi karbantartást, elektromos felülvizsgálatot igényel!

 

 

Elektromos zárlatok hibakeresése


A lakásban keletkezett zárlatok azonnali felderítése és elhárítása fejlett technológiájú műszereket és tapasztalatot igényel. A szakaszolás elengedhetetlen lépése a meghibásodás behatárolásának, és hogy tudjuk, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Volt már gondok forrása zárlatos garázsvilágítás. Néha érthetetlen, hogy mennyire kapcsolódnak a dolgok és az elektromos rendszer egyes részei, illetve a fogyasztók.

A konnektorok előírás szerinti beüzemelése sem elhanyagolandó tevékenység, ugyanis ez is hatással lehet az egyes körök tápellátó készülékeinek működésére vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki problémákra.

A régi lakás hálózat felújítása sokszor igényelt tevékenység, amelyet nagy tapasztalattal, így gyorsan tudok végrehajtani.

Bízom benne, hogy a nagy hozzáértést igénylő villanyszerelési munkákat inkább szakemberre bízza, ezért bizalommal kereshet a nap 24 órájában, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ gyorsszolgálat szolgáltatásai Régiakadémiatelep övezetében éjjel-nappal a rendelkezésére állnak!